Referenties

“Viwin bedient haar klanten vanuit ‘het nieuwe werken’. Tegen die achtergrond vinden wij in Admesse/Elly een secretaresse die zich zeer dienstverlenend en flexibel opstelt en die in staat is mee te bouwen aan onze ambities. We zijn gecharmeerd van haar schriftelijke communicatie en van het gemak waarmee zij zichzelf nieuwe systemen eigen maakt. Ze heeft duidelijk plezier in haar werk en kan zich verplaatsen in de rol van ondernemer.”

Marlie van der Laak en Wilma van Bree
VIWIN, Budel

—————————————————————————

“‘Een schaap met vijf poten bestaat écht.’

In de persoon van Elly van Balkom van bureau Admesse. Elly is een uitstekende secretaresse, kan zich snel inwerken en is zéér klantgericht. Elly organiseert, houdt het overzicht en houdt goed in de gaten dat er evenwicht in de agenda is. Ze zorgt er op een heel prettige manier zelfs voor dat er ook ‘rust’ wordt ingepland. Met Elly haal je een remedie tegen overbelasting in huis.”

Mr J.J.A. van Boven
VAN BOVEN Juridisch Adviesbureau Arnhem

—————————————————————————-

“Elly is een zeer ervaren secretaresse, dat merk je direct. Ze heeft aan een half woord genoeg om aan de slag te kunnen, pakt alles op wat ze op kan pakken en blijft onder alle omstandigheden kalm. Ze heeft daarnaast een uitstekend gevoel voor verhoudingen, staat haar mannetje als dit nodig is en is daarnaast erg sociaal en een ontzettend gezellige collega. Ik ben dan ook zeer tevreden over de manier waarop ze mij meerdere malen uit de brand heeft geholpen.”

Femke Francissen
Office & Community manager, NBIC, Nijmegen